Pyry Pörhiläinen etsii kotia!

Minä näitä koiria rakastan. Ja tiedän, miten elämä voi joskus, vaikka sitä ei haluaisi, tuoda eteen sellaisen tilanteen, että lemmikistään joutuu luopumaan. Minun Hermannini on ”avoerolapsi”, ja viettää osan ajastaan ex-poikaystävälläni, jonka kanssa erosimme vuonna 2009. Siitä lähtien Hermanni on asunut kahdessa eri kodissa, vaikka se minun kanssani onkin nyt viettänyt enemmän aikaa viimeisen vuoden aikana. Mutta muuttaessani Ruotsiin olin siitä erossa puoli vuotta! Ja se oli  kamalaa. Näin unia rakkaasta karvapallerostani, ja heräsin unesta aina itkien. Lemmikkieläin on aina yksin tärkeä ja rakas perheenjäsen, ja sen poissaolo aiheuttaa valtavaa ikävää, aivan kuten ihmisenkin – tämän kai ymmärtävät parhaiten ne, joilla lemmikkejä itsellään on.

Vaikka nyt on kyllä tunnustettava, että Hermannin ollessa poissa luotani nyt pääsiäisen, olen aika innoissani tästä hetkellisestä rauhasta, jonka saan. Koiran pitäminen, varsinkin kun sitä yksin hoitaa, on todella vaativaa hommaa, enkä suosittele kenellekään lemmikin hankkimista kevyin perustein. Ennemminkin aina kehoitan olemaan hankkimatta lemmikkiä…

1240503_10151539036091534_1481450869_n

Nyt serkkuni on tilanteen edessä, jossa hän perheineen joutuu luopumaan koirastaan, Pyry Pörhiläisestä. Haluan välittää tiedon sinulle, rakas blogiystäväni, jos tiedät jonkun joka voisi ottaa Pyryn uudeksi ystäväkseen. Näin ollessa, laita minulle viestiä, niin ydistän sinut serkkuni kanssa.

pyry pyry2

/Maija, ihan vain pikkuisen Herra Hermannia ikävöiden

Mainokset

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.