Tsekkaapa tää samalla kun mää sairastan!

Oi ja voi. Tämähän menee just niin kuin suunniteltu. Aamun väsymys ja outo olo tiesivät… FLUNSSAA! Nyt makaan vanhempien luona kipeänä ja aivastelen. Tämä on se kiltin tytön syndrooma; sairastetaan lomalla. Sinällään olen kyllä onnellinen, että olen koko alkuvuoden välttänyt kaikki pöpöt ja köhät, että nyt kai oli minun vuoroni. Ja onneksi olen nyt kotona, saan asianmukaisen huolenpidon täällä! Äiti kantaa teetä ja droppia.

kipeä

Sillä välin kun minä sairastan, eikä pää tarjoa parastaan, katso sinä tämä HelsinkiRealin seuraavan jakson traileri ja tsekkaa mistä puhumme sunnuntaina 20.4., kun vieraanamme on ex-lumilautailija Jussi Tarvainen.

/Maija, atsiiiiiiiihhhhh

Mainokset

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.