Jokainen nainen on Ihana Nainen! Check this out…

Vihdoin se on valmis – Ihana Nainen -mainosvideo, jolla esiinnyn ihanan Faden kanssa! Tämä kokemus kantaa pitkälle, olen edelleen ihan fiiliksissä kuvauksesta. Ja varsinkin nyt, kun näen koko päivän ikuistettuna kameralle. Kylmät väreet vain kulkivat läpi kehon kun katsoin tätä. Siis katso nyt sinäkin tämä Daiva Juozapaityten ohjaama ja kuvaama video!

Tiedättekö, siskot, että jokainen nainen on kauniin kuvan arvoinen! Tämä Ihana Nainen -kuvaus ei ollut sellainen tavallinen valokuvaussessio, enemmänkin se oli minulle oman naiseuteni juhlistamisen hetki. Kuten kuvaajat Niina Stolt ja Mirkku Merimaa sanovat, ”Ihana Nainen on mielentila; hyväksynnän ja tyytyväisyyden olotila”, jonka he sitten tallentavat kuvaksi ja joka säilyy minulla muistona aina kauniiden ja voimauttavien kuvien muodossa. Kuvauspäivä oli minulle ja Fadelle elämys, eräänlainen matka itsetuntemukseen ja itsensä hyväksyntään. Olemme hehkuttaneet päivää ja kuvia yhdessä monta kertaa.

Mikä hienointa, nyt sinäkin voit kokea tämän matkan! Niina, Mirkku ja Krista järjestävät uuden Ihanan Nainen -kuvauksen 14.6. Lisätietoa saat Studio Onnista, studioonni.com 

Ja muistathan, että Ihana Nainen on oma itsensä. Ihana Nainen on persoonallinen. Ihana Nainen on kaunis. Jokainen nainen on Ihana Nainen – ja kauniin kuvan arvoinen!

IMG_9249-Edit-netti-2

/Maija, oman elämänsä Ihanin Nainen

One thought on “Jokainen nainen on Ihana Nainen! Check this out…

  1. Päivitysilmoitus: Nyt sinäkin voit olla Ihana Nainen! | MaiLife

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.