Ammattiurheilijan elämää HelsinkiRealissa

Miksi tällä pääsiäismaanantailla ei ole mitään erityisnimeä? Siis jos torstai on KIIRAStorstai, perjantai on PITKÄperjantai, lauantai LANKAlauantai, niin miksi maanantailla ei ole mitään nimeä? Tylsästi vaan toinen pääsiäispäivä! Olisi niin kiva toivottaa teille vaikka ihanaa MÖLLÖmaanantaita, rakkaat möllöttäjät!

Minä lähden lompsimaan nyt kohti Helsinkiä. Katso sinä sillä välin tämä HelsinkiRealin uusi jakso, jossa keskustelemme ex-amattilumilautailija Jussi Tarvaisen kanssa muun muassa urheilusta ammattina, loukkaantumista ja peloista osana urheilijan arkea  sekä urheilu-uran lopettamisesta. Tämä on todella mielenkiintoinen keskustelu! Sitä kannattaa erityisesti linkata kaikille nuorille urheilijanaluille!

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.