Paluu arkeen

Helsingissä ollaan! Olin jotenkin ihan hirveän ahdistunut kun tulin kotiin. Oikeastaan oli aika kamala ja turha pääsiäsireissu, kun hommat ei menneet niin kuin suunnittelin. Oli tarkoitus ulkoilla, treenata ja tehdä kevättöitä mökillä. Mutta se hitsin flunssa muutti menon. Vasta eilen illalla alkoi helpottaa ja minä siis käytännössä makasin sängyssä koko reissun. Ja sitten kun tulin tänne tyhjään kotiin, niin jotenkin vaan pisti sellaisen alavireen päälle, että ei ollut muuta vaihtoehtoa, kuin uhmata universumia ja lähteä salille, vaikka olo oli vielä aika väsynyt. En olisi vaan voinut jäädä kotiin makaamaan. Nyt sitten tämä tauti joko lähtee lopullisesti pois treenin ansiosta tai sitten tulee joku kamala jälkitauti…

Senkin uhalla: kannatti! Mieli on kirkas ja olo on erinomainen. Jotenkin vaan tuo salitreeni on pudonnut nyt minuun ihan täysillä. Ihana mennä juuri silloin kun itselle sopii, pistää musiikki pauhaamaan korville ja painaa menemään. Idealfit, sali jossa käyn, on yllättänyt minut todella positiivisesti. Siellä on aina just riittävä määrä ihmisiä, ei tarvitse odotella mihinkään, mutta kuitenkin on sellainen kiva vipinä. Ja Tiian tekemä huomio oli, että tuolla salilla treenaa suhteessa tosi iso määrä hyvännäköisiä miehiä, eipä siitäkään haittaa ole… 🙂

kotona

Nyt sitten palataan arkeen askel kerrallaan. Äidin lihapadat vaihtuivat tähän perusmössöön, joka on ruokalistallani sellainen kestosuosikki. Kattilallinen tätä, ja siitähän sitten riittää moneksi päiväksi. Ja välillä vaihdan jauhelihan kanaan, niin maistuu taas ihan uudelta. Ehkä joskus sitten on taas se aika, että tulee kokattua kotona monipuolisemmin, nyt ei vaan jotenkin kiinnosta. Tämä riittää, ja on itse asiassa tosi hyvää.

kotona2

Sellainen pääsiäismaanantai. Ihanaa arjen alkamista sinulle!

/Maija, nappaa vielä vähän lisää riisimössöä lautaselle

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.