MaiLifelle suuri kunnia Sanomalehtien liitolta

Ohhoh. Johan on olo. En saanut eilen illalla nukuttua, pyörin sängyssä hereillä vaikka kuinka pitkään ja heräilin monta kertaa. Vieläkin ahdistaa tuo pääsiäinen. Ja katupöly, joka tunkee tänne luukkuuni! Ja täällä on ihan hirveän kuuma. Että parempaa huomenta vaan sinne! Tänään minulla on etätyöpäivä, mikä tarkoittaa, että laitan pesukoneen pyörimään, teen yhden työhomman, sitten tartun imuriin, teen yhden työhomman, sitten tartun vessaharjaan, teen yhden työhomman, ja päivä kulkee eteenpäin niinku tähän maliin. Toimii.

Tämän aamun ehdottomasti paras juttu ja suurin kunnia minulle ja MaiLifelle on tämä:

sl

sl4

Sanomalehtien liitto on ottanut MaiLifen osaksi koulujen oppituntivinkkejään! Olen sanaton ja kiitollinen. Ihanaa, että voin olla avuksi nuorten mediakasvatuksessa. Tätä lisää! Olet enemmän kuin tervetullut ottamaan minuun yhteyttä ja käyttämään blogiani tässä tärkeässä tehtävässä!

käytämailiffii

/Maija, iloisena siitä, että netin Isosiskolle on käyttöä

 

 

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.