Piutpaut Ruotsille ja menneisyydelle!

Salli mun hehkuttaa! Siis ihan toden teolla heiluttaa käsiä ilmassa ja huutaa ”wootwoot” Sillä, niin kuin tiedät, ei ole itsestään selvää, että ylipäänsä pystyn hehkuttamaan mitään kaiken vuodenvaihteen elämänhärdellin jälkeen. Ni, anna mä nyt vedän ja kunnolla, vaikka tämä onnensa hehkuttaminen ei varmaan ole hyväksyttävää jollain kansallisella mittarilla. Mutta aion tehdä, kuten ihana ystäväni Fatbardhe Hetemaj tulevan sunnuntain HelsinkiRealin jaksossa kehottaa meitä suomalaisia tekemään; ihan rohkeasti kehumaan itseään. Nyt nääs näitä hehkutuksen aiheita pompsahtaa elämään yksi toisensa jälkeen ja voin sanoa, että tänään – juuri tänään, tässä ja nyt – olen ihan valtavan onnellinen, että olen… no, tänään tässä ja nyt. Pari kuukautta sitten halusin vain takaisin Ruotsiin turvalliseen elämääni rakastamani miehen kainaloon, mutta tänään… ei vois vähempää kiinnosta!

Jos yhden asian tämä minun tarinani voi sinulle opettaa, niin se on se, että vaikka jotkut tapahtumat elämässä tuntuvat epäoikeudenmukaisilta ja vääriltä tai satuttavat kovasti, niille kaikille on tarkoituksensa. Usko minua! Usko kun hehkutan! Muistatko kun joulukuussa pohdin elämän johdatusta? Tämä blogini tässä linkin takana. Kun haistattelin piutpaut johdatukselle; mikään ei mennyt silloin kuten toivoin ja suunnittelin enkä voinut ymmärtää missä oli vika. No, let me tell ya, se oli hemmetti JOHDATUSTA sekin! Koska olin väärässä paikassa – sitä en vain silloin itse tiedostanut tai myöntänyt itselleni!

sydämet

Ja nyt minä haistatan piutpaut sille väärälle paikalle, menneisyydelle. Sillä kun on oikeassa paikassa, tapahtuu oikeita asioita. Sen voin tässä hehkutukseni lomassa vakuuttaa. Elämä on ihan **tun jees just nyt! Ja parempaa on koko ajan luvassa.

Tänään tunnen itseni todella etuoikeutetuksi. Olen saanut viettää etätyöpäivää kotona, ja aamulla sain tiedon, että MaiLife on noteerattu osaksi Sanomalehtien liiton mediakasvatusta. Sitten iltapäivän vietän etuoikeutetuksi esikoiskirjailija Jenniemilian kirjapiirissä, jossa valikoitu joukko toimittajia ja bloggareita pääsee lukemaan hänen kirjansa Rakastan, siis olen  ja käymään kuuden viikon kurssin hänen ohjauksessaan. Olen terve ja sain vetää kunnon treenin ihanalla salilla, jossa ei ole muita naisia kuin minä ja monta miestä (kyllä, se se vasta etuoikeutettua on!)! Ja kaiken kukkuraksi saan tällaisen lahjapaketin:

bild 1

Jokanaisen unelma: kassillinen koruja Glitteristä! Ni, wootwoot, kädet ilmaan! Rankkasateen jälkeen tulee aurinko. Se on fakta. Usko mua!

bild 2

/Maija, piupau!

2 thoughts on “Piutpaut Ruotsille ja menneisyydelle!

  1. Päivitysilmoitus: Huumaava viikonloppu huumaavassa seurassa! | MaiLife

  2. Päivitysilmoitus: Tohinaa Ilmoniemen residenssissä | MaiLife

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.