Minusta HelsinkiMission tukihenkilö!

Olen yhtä hymyä (tästähän alkaa tulla tapa…). Se on nääs niin, että Isosisko jalkautuu netistä nyt myös ihan oikeaan reaalielämään! Minut on hyväksytty HelsinkiMission vapaaehtoistoimintaan nuorten tukihenkilöksi. Toukokuussa alkavat koulutukset ja sitten jossain vaiheessa pääsen kaveriksi jollekin tukea kaipaavalle nuorelle.

Paljon olen elämässäni tehnyt, mutta tämä tuntuu yhdeltä hienoimmista asioista, jossa saan olla mukana. Jännä juttu, miten tämä asia tuli minun elämääni. Alkuvuodesta aloin törmätä tukihenkilöasioihin monessa eri paikassa, kirjoitin ”isosiskohaaveistani” täällä blogissa, ja sitten nämä asiat jotenkin yhdistyivät. Kun pyöritin mielessäni ajatusta varaisosiskoudesta, tajusin, että minullahan olisi nyt myös aikaa ja voimia sekä valtava polte olla vielä konkreettisemmin avuksi kasvukipuiselle nuorelle ja kirjoittamisen lisäksi auttaa jotakuta suoraan. Ninpä tartuin tuumasta toimeen ja hain tukihenkilöksi – ja nyt suureksi riemukseni hakuprosessin tuloksena minut hyväksyttiin mukaan. Hyvältä tuntuu!

Ja niin voi tuntua sustakin! Mulla on nimittäin haaste. Erityisesti sinulle MIES: tunnustelepa sydäntäsi ja mieti, olisiko sinustakin tärkeää olla mukana konkreettisessa, paikallisessa auttamistyössä. Hae rohkeasti mukaan vapaaehtoistoimintaan, sillä sinua todella tarvitaan! Ja kerro sitten minulle miten kävi.

HelsinkiMission lisäksi myös monet muut tahot kaipaavat nimenomaan miehiä poikien tukihenkilöiksi. Luepa esimerkiksi tämä Hesarin juttu poikien ulkonäköpaineista, se jotenkin avaa ihan uuden maailman. Minä kun pohtinut aiemmin enemmän tyttöjen kasvupaineita, mutta ei se ole helpompaa pojillakaan kasvaa miehiksi nykymaailmassa. Ja millaisia paineita mahtaakaan olla erityisoloissa ja haastavissa perheoloissa kasvaneilla pojilla?

HelsinkiMission vapaaehtoistoiminnasta saat tietää lisää tästä. Tutustu erilaisiin mahdollisuuksiin tehdä vapaaehtoistyötä ja hae mukaan!

iwantyou

/Maija, tahtoo sut ja sut ja sut mukaan hyvään työhön!

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.