Herranjestas sitä saa mitä tilaa!

huhhuh

Tiäkkö mitä!

huhhuh2

Tää on ollut ihan sairas päivä. Siis pidä nyt vaan tämä mielessä kun huomenna kerron sulle jotain. Kun mä en oikein nyt tajua, mitä tässä maailmassa tapahtuu… Siis eilen illalla nukkumaan mennessäni sanoin ääneen (sä tiedät tämän mun tavan toimia kun olen vähän neuvoton): ”Anna mulle joku merkki, että mitä minun pitää elämässäni tehdä, mikä suunta valita. Sellainen selkeä merkki, että tiedän etten ole itse asiaan vaikuttanut, vaan että sen on ollut tarkoitus tapahtua ja se ohjaa minut eteenpäin.” Jotain tähän tyyliin.

No sit mä sain tänään yhteydenoton. Joka on ihan sairas. Siis siistillä tavalla, mutta ihan sairaan pelottava. Mut minä teen sen. Niin päätin. Ja sinä saat kuulla tästä huomenna…. Mut sen mä vaan sanon, että sitä todella saa mitä tilaa!

huhhuh3

/Maija, funtsien mitä täällä taas tapahtuu

 

One thought on “Herranjestas sitä saa mitä tilaa!

  1. Päivitysilmoitus: Amatööri meets the tähdet – minut haastettiin UIT:n lavalle! | MaiLife

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.