One happy vappuihminen!

Tässä sulle one happy vappuihminen! Hississä! Niin alas on vajottu, vaikka itse moralisoin taannoin tätä hissillä ajamista… Mutta nyt on vaan sellainen tilanne, että hissillä on mentävä ylös, kun olen niin väsynyt, ettei mitään rajaa. Elämä on ollut varsinaista hullunmyllyä viimeiset ajat, ja nyt vauhti alkaa vaatia veronsa.

vappuihminen

Voin rehellisesti tunnustaa, että tämä vappu ei nyt oikein innosta. Siis innostaa siinä mielessä, että saadaanpahan ainakin näiksi pariksi päiväksi iloa ja naurua tähän maahan. Sen kun sitten saisi siirrettyä vaan vuoden jokaiseen päivään. Paitsi ei sitä örvellystä ja örinäää, joka tähän vappuun niin vahvasti liittyy. Miksiköhän meidän suomalaisten ilo aina huipentuu oksennukseen?

Mutta mentävä on mukaan juhlaan, koska on tullut luvattua, enkä halua tuottaa pettymystä ystävilleni. Kyllähän se varmaan hyvääkin tekee tavallaan, eipä tässä ole tullut juhlittua kovasti viime aikoina. Siis juhlittua tällä tavalla ”partyparty”-mielessä. Kun ei ole oikein enää tarvetta.

Ei vaan innosta. Tekisi mieli vain levätä, nauttia ihanasta ilmasta ja treenata sekä tehdä mielenkiintoisia töitä. Mietin muutamaa vuotta taaksepäin, aikaa, jolloin olin viimeksi sikku, ja on todettava, että aika suuri muutos on tapahtunut. Silloin maistui sihijuoma ja juhlat. Ja niitähän riitti. Kaiken maailman kissanristiäisiä. Voisinkin ottaa joku päivä sellaisen throw back -päivän, ja tutkin täällä vähän vanhoja, muutaman vuoden takaisia kuvia… Hyvä idea.

Mutta sen vielä haluan sanoa, että ehkä suurin syy tähän muuttumiseeni on se, että jotenkin se ilo ja juhla, jota ennen saattoi etsiä juhlimisesta ja kuohujuomasta, on nyt vaihtunut sellaiseen arjen juhlimiseen. Voin sanoa ihan rehellisesti, en vain esittääkseni jotain valaistunutta jeesusta, että juuri tällä hetkellä tämä elämä kokonaisuudessaan tuntuu jotenkin mahtavalta juhlalta. Uskomattomia juttuja tulee vastaan oko ajan ja minä saan iloita ja nauraa niin paljon ihan tässä tavallisessa arjessa, ettei siihen muuta tarvita.

Huh, tulipa purkaus ja tajunnanvirtaa… Hyvää vappua nyt kuitenkin itse kullekin! Toivottavasti olette vähän pirteämmmällä tuulella tänään kuin minä!

/Ämmä, mother of all vappuihmiset!

Mainokset

3 thoughts on “One happy vappuihminen!

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.