Yli-ihmisen vihervappu

Haha! Onko pää kipeä? Hyvä, sitten on tullut juhlittua varmasti kunnolla iloista kevättä. Minulla ei päätä särje; nukuin hyvin ja starttaan aamun mahdollisimman terveellisesti tällä vihersmoothiella (kuitenkin ihan vähän lällällää niille joita nyt heikottaa…). Ja bloggaan tästä nyt korostaen hyvää ja elinvoimaista oloani, jotta sitten mahdollisesti päivän mittaan tapahtuva valtava syöpöttely ja rietas elämä jotenkin niinku onnistuisi jäämään tämän alle – ja teille jäisi kuva, että olen hirveän terveellinen yli-ihminen. Voisin vielä vilauttaa ajatusta siitä, että olen pohtinut meneväni tänään treenaamaan, mutta siinä kyllä kulkee raja. En aio treenata.

vihervappu

 

Aion viettää tämän päivän rauhassa nautiskellen siitä mitä elämä tarjoaa. En vietä yli-ihmisen vihervappua, vaan ottaa päivän rennosti ja iloita siitä, että tänään on toukokuu! Muistan nimittäin ajatelleeni joulukuussa – se sellainen ajatus, joka auttoi minua jaksamaan vaikeiden vaiheiden keskellä – että toukokokuussa elämän on jo oltava paremmin! Ja niin se on!

Ihanaa vappua, rakkaat!

vappupusu

/Ämmä!

 

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.