Uskaltaako pelkuri tehdä isoja ratkaisuja?

Eilen se tapahtui taas. Se, että hortoilen koiran kanssa ajatuksissasani ulkona ja pohdin syntyjä syviä. Mielessäni on pyrörinyt nyt viime viikot iso kysymys: uskallanko? Uskallanko todella luottaa siihen, että elämä kantaa, ja että eräs iso valinta, jota nyt olen tekemässä ja jonka puolesta sydämeni palaa, kantaa. Uskallanko heittäytyä? Niin, taas kerran – uskallanko heittäytyä. Viimeiset heittäytymiset kun eivät ihan putkeen menneet. Minusta on tullut pelkuri.

Muistat varmaan, kun syksyllä pohdin kumman pistän etusijalle, uran vai perheen. Silloin haaveilin perheestä, mutta se nyt sitten ei toteutunutkaan. Paska. Elämä siis kai ohjasi vielä katsomaan tätä urakorttia. Ja nyt tuo kortti on todella selkeä. Minulla siintää edessäni aika mahtavia mahdollisuuksia. Tuntuu, että nyt on se tuhannen taalan paikka ja minulla mahdollisuus tehdä joka päivä vain asioita, joita rakastan. Jos vain uskallan. Jos uskallan luottaa siihen, että voisin elää ja tehdä työtä sillä tavalla. Nyt vain pitäisi painaa kaasu pohjaan, sillä oikeasti mikään muu vaihtoehtoi ei tunnu hyvältä. Vain tämä. Jos vain uskaltaisi.

Nyt on aika kriittiset viikot käsillä, sillä tuntuu, että on tehtävä isoja ratkaisuja. Niin paljon asioita on tapahtunut, jotka osoittavat, että aika on JUURI NYT. Pitää valita pelko tai usko. Tällä viikolla olen tajunnut jotain suurta; että juuri tuo pelkoni, että elämä ei kantaisi, rakentaa esteen sille, että elämä voisi kantaa ja tämä juttu onnistua. Juuri tuolla pelollani luon ymärilleni väärää energiaa ja estän hyvän syntymisen. Pelko on niin iso taakka, että se on kerta kaikkiaan vain työnnettävä pois jos haluaa onnistua.

Niin. Se tapahtui. Eilen. Että hortoilen ja pelkään. Ja heitän taas sen kysymyksen. Anna joku merkki. Ja sitten seuraavassa kulmassa törmään tähän

asiatjärjestyy

Kamppailetko sinä jonkun ison valinnan kanssa juuri nyt? Uskallatko heittää pelon syrjään ja uskoa siihen, että valinta, jota olet tekemässä on oikea? Tiedättekö, että minä taidan juuri nyt, tällä nimenomaisella hetkellä tehdä sen päätöksen. Että uskallan. Tämä tuntuu tosi järisyttävältä, oikeasti. Itken, sillä tuntuu, että joku ihan hirveä taakka lähtee pois harteilta. Pelko haluaisi hengittää niskaan sitkeästi. Mutta nyt ei enää saa pelätä, vaan on painettava kaasu pohjaan.

/Maija, on tehnyt nyt tämän päätöksen edessänne, eikä voi enää perääntyä

One thought on “Uskaltaako pelkuri tehdä isoja ratkaisuja?

  1. Päivitysilmoitus: Mitä sanoisit, jos minusta tulisi naispuolinen Arman Alizad? | MaiLife

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.