Maijamainen elämä ei ole hullumpaa!

Sain palautteen lukijaltani pari päivää sitten, joka pysäytti minut miettimään. Se antoi perspektiiviä elämääni ja yhtenä tärkeänä tekijänä vaikutti eiliseen päätökseeni uskaltaa ottaa iso askel urallani. Vaikkakin koko eilisen päivän oli tosi vaikea olo, en ees jaksanut kirjoittaa mitään muuta. Pelko teki todella hidasta lähtöä minusta, ja illalla olin jo ihan valmis perääntymään päätöksessäni.

Niin, se palaute oli tällainen:

* * *

Mielettömän ihanaa lukea sun ajatuksia ja sun päivien kulkuja. Lähinnä se on ihanaa huomata miten sun ajatusmaailma on muuttunut. Sä elät ja olet. Sä et riudu ja itke. Blogi on jotenkin mukavalla tavalla toivoa täynnä. Aiemmin se oli ehkä sellaisen eksyksissä olevan, erittäin lahjakkaan ja rohkean ihmisen blogi, josta paistoi läpi, ettei kirjoittaja aina itse tajunnut/tiennyt/uskonut omaa arvoaan/taitoaan/kykyjään. Nyt se on sellainen mukavan arkinen positiivisuusblogi: jalat maassa kulkevan taitavan ja lahjakkaan ihmisen ajatuksia ja haaveita. Raakaa työtä ja riisipöperöä hymyllä höystettynä. Mä olen onnellinen. Sun blogi on muuttanut suuntaa menneisyyteen katselemisesta ja murehtimisesta hetkessä elämiseen ja mukaviin tulevaisuuden haaveisiin ja haasteisiin. Ja silti se on pysynyt ihan Maijana. Ääni on sama. Mutta olen onnellinen, että sä olet saanut elämäsi järjestettyä sellaiseksi kuin sinä haluat. Maijamaiseksi. Maijamainen elämä ei ole hullumpaa..

* * *

Niin, matkalla ainakin ollaan elämän järjestämisessä sellaiseksi kuin haluan. Nyt vaan riisipöperöä naamaan ja hommiin – maijamainen elämä ei todella ole hullumpaa!

imuri

/Ämmä, tarttuu nyt maijamaisesti imuriin, jonka kanssa samasta kaapista löytyi muuten Hashtagvappuheilakin (joskus on vaan kovin vaikea keksiä kuvitusta arjestaan näihin blogeihin…), ja suorittaa 22 neliön siivousoperaation

 

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.