Raivohärkä

En tiedä mikä minulla on. Olen aivan raivoissani. Imuroin ja luuttusin tämän hemmetin kämpän kahdesti peräkkäin (pirskatin koirankarvat!!!) ja vaan itkin siivotessani. Huudan ja raivoan koiralleni. Viha, suru, ahdistus, pelko; kaikki puskevat läpi kehoni. Mitä täällä tapahtuu? Taisteleeko pelko todella näin paljon vastaan, jotta sen ei tarvitsisi lähteä ja että se saisi minut taas ruotuun? Aikamoista sekamelskaa voi päässä pyöriä. Menneisyys ja tulevaisuus kivasti sellaisella sykkyrällä… Tiedätkö tunteen?

Siivouksen jälkeen lähdin juoksulenkille koiran kanssa purkamaan kiukkuani. Juoksin kuin raivohärkä. Toivottavasti se vei suurimman terän tältä ahdistukseltani. Ainakin nyt tuntuu, että ihana raukeus asettuu kehoon lämpimän suihkun jälkeen.

raivo2 raivo1

/Maija, suunnitellen loppuviikonlopun erakoitumista

 

 

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.