Omanlainen, silti ihana!

Hyvää huomenta te ihanat omanlaatuiset blogiystäväni! Tänään juhlitaan aitoja, itseensä juuri tällaisenaan ja sellaisenaan tyytyväisiä ihmisiä. On Älä laihduta -päivä. Tänään saa hyvällä omallatunolla ottaa itsestään selfien – minäkin. Ja monta! Älä laihduta -päivä kun haastaa meidät unohtamaan tänään kaiken itsekritiikin, painon ja laihduttamisen sekä olemaan aidosti ja rohkeasti sellainen kuin me olemme – ainutlaatuisia omia itsejämme. Ja ottamaan itsestamme tänään selfien juuri sellaisena kuin aidosti olemme! Hastagaamaan sen #älälaihduta ja toteamaan ”Omanlainen, silti ihana!”

Minä näytän tänä aamuna tältä.

omanlainensiltiihana

Toivotaan, että päivästä tulee upea. Jahka saan vähän töitä tehtyä ja hiukset kammattua, suuntaan Lasipalatsiin Älä laihduta -päivän tapahtumaan, josta eilen jo kerroinkin. Jännittää nähdä omat kuvat Ihana Nainen -näyttelyssä. Olen paikalla paneelikeskustelun molemmin puolin, siis joskus 12.30 – 15 välillä. Jos kohdataan, tule nykäisemään hihasta. Olisi ihana nähdä joitakin MaiLifen lukijoita paikalla!

/Ämmä, hyvin omanalainen, silti, ainakin useimpina päivinä, ihana…

Mainokset

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.