Tenavatähtikanteletta Teatteri Elon Skype-treeneissä

Näin treenaa Teatteri Elo. Kun yksi ei pääse paikalle treeneihin, me harjoittelemme näytelmää Skypen välityksellä. Ja suunnittelemme massivista Suomen kiertuetta kesälle… Mennään vanhainkotiin Vammalaan esittämään runoja ja lauluja sekä pieni katkelma Papin perhe -näytelmästä. Voiko ihanampaa olla. Meitä voi myös pyytää muihin vanhainkoteihin viihdyttämään; tämän teemme aivan ilmaiseksi ja hyvän kiertoon laittamiseksi!

IMG_3895 IMG_3898 IMG_3906

Teimme tänään myös taidetta Youtube-videoilla. Käy katsomassa Lauran Tenavatähti-kantelesoolo minun Instagramista, maijailmoniemi-nimellä löytyy sivuni. En saanut videota ladattua tähän. Mutta voin taata, että saat siitä isot naurut. Me ainakin saimme…

/Ämmä, dingdong

Ps. Ensitunnelmia UIT:sta huomenna, kun saan vähän kuvia ja ajatuksia kasattua eilisestä.

 

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.