Perjantain kolme koota: Kirsi, kalja ja kirjanjulkkarit

Huomenta, te ihanat rakkauspakkaukset! Ulkona ei sada! Kaikki on kohdillaan. Todella kohdillaan. Tämä päivä alkaa päivän eka kahvikuppi kädessä, treenitrikoot tuohon silmien eteen aseteltuna valmiina jalkaanvetoa varten ja fiilisellen eilistä.

Töitä, HelsinkiRealin kuvauksia ja Jenniemilian kirjanjulkkarit. Oikeastaan voisi sanoa, että päivä täynnä upeita enkelinaisia! No, ja yksi mieskin. Ja kalja. Mutta odotapa vaan, kun pääset katsomaan meidän keskustelumme Kirsin kanssa. En ollut häntä ennen tavannut, mutta oli kuin olisimme tunteneet ikuisuuden kun istuimme saman pöydän ääreen.

minäkirsi2

minäkirsi3 minäkirsi

Mies ja kalja tulivat sitten siinä töiden ja juhlien välissä. Tai oikeastaan ne molemmat olivat työtä. Juhan kanssa afteworkilla mietittiin HelsinkiRealin tulevia kuvioita. Ison ja pikkukaljan ääressä. Arvaa kumpi oli kumman. HelsinkiRealista on tullut jo nyt todella katsottu ohjelma, ja olisipa kiva jos sinäkin (jos et vielä ole) tutustuisit jaksoihimme. Ja antaisit palautetta! Kuinka voisimme kehittää ohjelmaa? Ketä sinä haluaisit ohjelmassa vierailevan?

kaljat

Kun afterworkit oli vietetty, lähdimme juhlimaan ihanaa uutuuskirjailijaa, Jenniemiliaa. Hänen Rakastan, siis olen -kirjansa on nyt kaupoissa, ja suosittelen sitä kaikille teille, rakkaani! Jennilla on mielenkiintoinen tarina; kuinka hörhövanhempien kasvattama kapinoiva neiti lähti New Yorkiin muotikuvaajaksi ja olisi päässyt huippuvalokuvaaja Annie Leibovizille töihin, mutta tajusi vihdoin, että hänen tehtävänsä on palata juurilleen ja muiden asioiden muassa kirjoittaa tämä kirja.

Muistan, kun istuimme kaksi vuotta sitten lounaalla Jennin kanssa ja hän kertoi kirjasta, jota on aloittamassa kirjoittamaan. Sitten minä pääsin oikolukemaan kirjaa (kyllä, olen eka kaikista kustantamon ulkopuolisista maailman ihmisistä, joka sen on lukenut!!) Ja nyt se on tässä.

kirjatjenni

jenni1

jenni2

Onnea, ihana Jenni! Perässä tullaan kirjan kanssa…

jennimili

Julkkareissa paikalla oli myös intuitivinen näkijä MIli Kaikkonen, joka muuten on HelsinkiRealin haastattelussa sunnuntaina! Ihana  päivä eilen. Illalla kun tulin kotiin (joo-o, hissillä…), niin löysin nämä kotihissini lattialta:

nopat

Talkin’bout signs… Mitä merkkejä nämä arpakuutiot nyt sitten minulle olivat…? Pidä mielessä tämä, jos jossain vaiheessa puhun jostain nopista tai arvasta. Jotenkin on sellainen olo, että tälläkin oli joku merkitys…

/Ämmä, vetää treenitrikoot jalkaan ja sujahtaa salin kautta kampaajalle

 

 

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.