MaiLife Haaste: Longboardausta kuusikymppisen Lenan kanssa

Olen kyllä horoskooppimerkiltäni vaaka, mutta sen lähemmäs näitä tällaisia tasapainojuttuja ei minun elämässäni taideta päästä… niin psyykkisesti kuin fyysisesti. Mutta nyt joutuu fyysinen tasapainoni koetukselle. On nimittäin seuraavan MaiLife Haasteen aika (tuli ihan pikkuisen nopeammin kuin odotin…): minut on haastettu longboardaamaan. Siis Suomeksi paremman käännöksen puutteessa ”alamäkiskeittaamaan”. Eikä ihan kenen tahansa kanssa, vaan Lena Salmen, 60 v, Longboardettes-lonkkariseurasta!

Hätäpäissäni haasteen kiertääkseni yritin käyttää ikäkorttia: ei tämän ikäinen enää opi tuollaisia taitoja. Siis mähän olen jo yli kolkyt, ei mun tasapainoaisti tai taidot enää anna myötä! Mutta ei toiminut. Kuusikymppinen Lena on opetellut itse longboardaamaan vasta muutama vuosi sitten ja ohjaa nyt ihmisiä tämän lajin pariin. Itsepähän uhosin teiltä haasteita, että no excuses, ensi viikon keskiviikkona mennään Lenan kanssa skeittaamaan mäkiä alas longboardilla! Hitto. Stay tuned. 

/Ämmä, joka sai tunnelmanviritykseksi katsottavakseen ensi viikkoa varten tällaisen videon…

 

Mihin sinä haluaisit minut haastaa? Johonkin rajoja rikkovaan, heittäytymistä vaativaan? Ehkä rohkeaan repäisyyn tai mielikuvitukselliseen juttuun? Johonkin uuteen tai jännään vanhaan tuttuun? Hulluttelun hetkeen tai mielenkiintoiseen retkeen?

MaiLife Haaste on kutsuni sinulle heittätyä kanssani leikkiin. Opettaa minulle joku uusi taito tai laittaa minut pelkojeni äärilaidoille. Sinä päätät. Ja minä – niin, jos minulla on pokka – otan haasteen vastaan, suoritan sen ja raportoin siitä tekstein, kuvin ja videoin.

Lue lisää MaiLife Haasteesta tästä.

One thought on “MaiLife Haaste: Longboardausta kuusikymppisen Lenan kanssa

  1. Päivitysilmoitus: Tohinaa Ilmoniemen residenssissä | MaiLife

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.