Railakas perjantai-ilta

Perjantai kääntyy iltaan, vaikka tässä valoisassa Suomen keväässä sitä ei kyllä oikeastaan uskoisi. Mutta illalta kyllä tuntuu. On ollut aika ramaiseva olo koko päivän aamun rankan salitreenin jäljiltä. Olisin jo ihan valmis nukkumaan. Mutta vielä viime hetken valmistelut huomista improkurssia varten. Olen niin innoissani, paikalle on tulossa tosi mielenkiintoinen ja innostava porukka. Kunpa vaan tietäisivät mikä heitä odottaa… Ja kunpa te, jotka ette paikalle ette ole tulossa, tietäisitte mitä menetätte… Onneksi aina on mahdollista tulla toisella kertaa. Voipi olla että järjestän toisen kurssin vielä jossain vaiheessa pian.

Herra Hermanni näyttää tosin olevan sitä mieltä, että nyt pitäisi jo lopettaa työt. Tapansa mukaan rojahti papereitteni päälle ja yritti jäystää mustekynän kappaleiksi. Mutta niin taidan tehdäkin, päättää tämän työpäivän. Kaikki on valmiina.

hermannitöissä

Tällaista railakasta perjantai-iltaa täällä. Hyvää viikonloppua sinulle!

 

 

 

One thought on “Railakas perjantai-ilta

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.