Tohinaa Ilmoniemen residenssissä

Kauhee tohina täällä Ilmoniemen residenssissä. Laitan tavaroita kasaan huomisia promokuvauksia varten. Pian MaiLife saa vähän uutta ilmettä ja minun tulevat maijailmoniemi.fi-sivut kuvitusta. Olen tosi innoissani! Ihanaa, että blogini kehittyy ja kasvaa. Huomenna luvassa on pitkä päivä, joka huipentuu MaiLife Haasteeseen, longboardaukseen Lena Salmen kanssa. Ihan hyvä, että se on vasta päivän päätteeksi, sillä vähän jännittää kuinka ruhjeilla tulen kotiin huomenna… Jännittää, tosissaan! En ole koskaan tehnyt mitään tuollaista.

Ja ne linnuthan tässä ovat mielessä pyörineet… Kumma vaikutus niilla on minuun. Onneksi sain vähän töitäkin tehtyä ja käytyä hyvän HelsinkiReal-palaverin. Voi kunpa tietäisitte mitä olemme tulevaisuudelle suunnitelleet! Illalla olin Jenniemilian bloggareiden lukupiirissä, ja kokoonnuimme ulkona Koffin puistossa. Jenni kiertää luennoimassa uuden kirjansa, ”Rakastan siis olen” teemoista. Käy kurkkaamassa hänen upeilta nettisivuiltaan, mitä kaikkea tarjolla on! Tässä kuvassa Jenni vetää yhtä harjoitusta meille; se en siis ole minä, vaikka nopeasti voisi siltä näyttää.

25052 20051

Pyörähdin vielä salilla ennen kotiin tuloa. Siitä on nyt vaan tullut niin tärkeä osa elämääni, etten voi sanoin kuvaillakaan. Voi tätä energiaa ja virtaa! Hyvä, että niitä on, sillä täällä tohina edelleen jatkuu. Join juuri kupin kahvia, toivotaan, että saan nukuttuakin tänä yönä.

Tällaista on kuulkaa minun arkeni, valoitetaan sitäkin nyt välillä näin ilman sen syvällisempiä sanomia. Nyt lähden koiran kanssa iltapissalle. Koira pissaa, minä talutan. Ihan vaan tarkennukseksi todettakoon. Hyvää yötä sinulle, rakkauspakkaukseni!

/Ämmä, täynnä tohinaa

 

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.