Marrymedingdong meets Sex and the City

Väsymys. Tulin eilen kotiin kuvauksista klo 23. Mutta ainakin nyt on kaikki annettu ja niin mahtavaa settiä luvassa. Upea päivä eilen MaiLife Haasteineen ja promokuvauksineen. Lena Salmi on käsittämättömän siisti tyyppi. Muuten häntä en osaa kuvailla. Kirjoitin ensin, että ”upea ihminen”, mutta pyyhin sen pois. Siis totta, upea ihminen, mutta ensisijaisesti jotenki ”cool dude”. Ja longboardaus! Tiedättekö, että taidan olla vähän koukussa siihen. Se oli älytön kokemus!

Voi mä niin palan halusta kertoa teille enemmän eilisestä, mutta ensi viikkoon joudutte odottelemaan kunnes saan ihan SAIRAAN mageita kuvia Mirkku Merimaa Photographylta… Pian sitten uudistuu myös MaiLifen ilme. Luvassa on ihan jotain muuta. Jotain… Tähän minun ajan henkeen sopivaa. Asennetta. Rohkeutta. Naiseutta! Aaaaaaah, voi sitä päivää kun saan jakaa tämän kanssanne. Eilen tajusin myös sen, miten tärkeää on löytää tietyt luottohenkilöt elämässä, työssä tai sen ulkopuolella. Minulla on ihan mahtava tiimi, Mirkku Merimaa ja Krista Stenberg; Krista meikkaa, kampaa ja pukee ja Mirkku nappaa hetken ruudulle. Tässä nyt muutama kurkistus eiliseen. Pysy matkassa mukana, tätä on tulossa lisää…

promo1

Studiossa Mirkun kanssa

promo8

MaiLife Haaste Lena Salmen johdolla. Jotta ei menis liian helpoksi, se tehtiin tälläisissä hepeneissä. Marrymedingdong meets Sex and the City…

promo6

promo3

Arvatkaa kummat buutsit päätyivät kuviin?

promo2

Mirkku working her magic

promo5

Mitäs me mallit…! Suvilahti houkutteli paikalle myös muotikuvausryhmän. Siinä sit vierekkäin kuvailtiin.

promo7

Kello 22.30. Hemmetin kylmä. Ammattimallikin häippäs. Ei ollut vastusta mulle.

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.