Viikonloppu!

Wau! Katsoin HelsinkiRealin tulevan sunnuntain jakson läpi, ja on sanottava, että se on loistava! Jännä, miten sitä on niin keskittynyt haastattelussa aina kuhunkin hetkeen ja asiaan, että jotenkin se kokonaiskuva unohtuu kokonaan ja kun jakson katsoo nauhalta, tajuaa vasta kaiken mitä on tullut puhuttua.

Tässä maistiaisia rahakeskustelustamme Terhi Majasalmen kanssa. Sen siivittämänä, ihanaa viikonloppua ystäväni! Minulla viikonloppu vierähtää taas Teatterikorkeakoulussa. Täällä juuri makailen sängyllä ja luen näytelmiä viikonloppua varten. Ja syön! Vuorotellen suolaista ja makeaa ja paljon. Huh. Joku ihmeen tankkauspäivä…

One thought on “Viikonloppu!

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.