Päivän palapeli

Tämä on ollut taas tällainen päivä: viuhvauh joka suuntaan. Tulin äsken kotiin ja oli ihan hirveä nälkä. Piti vielä käydä ruokakaupassa kuolemannälkäisenä. Virhe! Taas muistutus itselle siitä, että ei saa jättää liian pitkiä ruokailuvälejä vaikka nälkä ei tuntuisikaan kiireen keskellä. Nyt sitten ahmin ja hotkin täällä ruokaa tyhjään vatsaan edes maistamatta sitä.

Päivän pysähdyshetki oli Jenniemilian Rakastan siis olen -lukupiirin viimeinen kerta. Teimme hauskan harjoituksen; sen monelle tutun aarrekartta-leikkaa-liimaa-hassuttelun, mutta siten, että toiset ryhmän jäsenet keräsivät leikkeitä lehdistä minulle. Tällaisen päivän palapelin ihanat ystäväni minulle kokosivat:

aarrekartta

Hyvin he ovat minut kuudessa viikossa oppineet tuntemaan! Paljon osuvia ajatuksia. Ja mikä jännää, juuri minulle kaikki olivat koonneet paljon tekstejä, muille enemmän kuvia. Itsekin nimittäin keräilin muille paljon erilaisia lauseita, sillä – no, te tiedätte miten tärkeitä juuri sanat ovat minulle.

Tähän päivään liittyy myös uusia mahtavia blogilukemia. Teitä on ihan valtava määrä ja olen päästäni pyörällä! Ja sen kunniaksi minä nappasin kaupasta tiistaikaljan ja nyt kippistän tälle päivälle ja tulevaisuudelle. Ihanaa kun voi tehdä tällaisia pieniä yllättäviä suunnanmuutoksia päivässä – olin menossa salille treenaamaan, mutta päätinkin vaihtaa treenin kunnon ruokaan ja juomaan.

sol

Kiitos kun luette, ja kiitos mahtavista kommenteista rahablogeihini!

/Ämmä, cheers!

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.