In Fitness and in Health

Lopulta kaikki on hyvin (jos olette katsoneet TV2:n Satuhäät-ohjelmaa jaatte ehkä ärsytykseni tätä lausetta kohtaan, se nimittäin toistetaan jokaisen jakson lopussa, enkä voi millään käsittää miksi tuo on hääohjelman loppulause…)!

Mutta joka tapauksessa lopulta kaikki on hyvin, sillä hän on vihdoin hereillä ja hän on käynyt salilla treenaamassa puoliunessa. Mutta nukkumatit kyllä unohtuvat aina sillä sekunnilla kun astuu crosstrainerille ja keho alkaa lämmetä. Että nyt sitä ollaan tässä, hereillä ja hengissä. Hauska päivä tulossa. Tapaamista ja kaikenlaista.

IMG_4704

Olette kyselleet minulta Tiiasta, hänen bloginsa kiinnostaa. Tässäpä siis nyt ihan jok’ikiselle linkki Tiian ”In Fitness and in Health” -blogiinsa, niin voitte käydä tutustumassa enemmän hänen ajatuksiinsa. Tiia lupasi päivitellä vielä tuoreempia kuulumisia lähiaikoina.

IMG_4703

/Ämmä, iloista ja energistä perjantaita toivottaen

Mainokset

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.