Mun fiilis exactly.

Maanantaihuomenta rakkaat ystävät! Istun lattialla psykedeliakalsareissani (joo, kutsun näitä lempitrikoitani psykedeliakalsareiksi…) läppäri sylissä ja aamun kolmas kahvikuppi kädessä. Yleensä olen aamusin pärjännyt puolellatoista kupilla, mutta nyt jo parin viikon ajan olen joutunut juomaan kolme saavillista kahvia, jotta heräisin.

Vaikka elän varmaan elämäni hienointa ja kutkuttavinta aikaa, tämä vaihe on minulle jotenkin ihan hemmetin energiaa syövä ja väsyttävä. Kun pitää tehdä niin isoja juttuja ja päätöksiä ja pää on koko ajan vähän pyörällä. Siis sä tiedät – kun on sellanen olo, että on ihan just nousemassa seuraavalle rappuselle, joka on tosi jyrkkä ja korkealla. Hemmetin iso askel edessä ja sitä koittaa koko ajan miettiä että miten tuonne parhaiten nyt pääsee punnertamaan. Kokeilee erilaisia vaihtoehtoja ja välillä toivoo, että joku tulisi vähän selästä työntämään, niin olisi helpompi tavoittaa tuo rappunen.

Niin, tää on nyt niinku mun fiilis exactly. Tasan tarkalleen toi. Ja tää on niinku mun näkymä exactly.

lattia

/Ämmä, exactly.

 

 

Mainokset

One thought on “Mun fiilis exactly.

  1. Päivitysilmoitus: Impulssit ja ihmiset – ja huutavat pikkuböördit | MaiLife

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.