Motherf***g hyvää sh*ttii!

Aah. Sirpaleista koostuu tämän aamun tekeminen. Nyt editoidaan HelsinkiRealin sunnuntain jaksoa ja meininki on jo totutuksi tulleen kaltainen. Koska olemme eri osoitteissa, viestit lentelee Facebookin yli ja keskustelu on hyvin sekavaa; meille on Juhan kanssa muodostunut ihan oma kieli ja tapa kommunikoida. Sen se tekee, kun tekee paljon duunia yhdessä. Tässä nyt vaan ihan pieni kurkistus tapaamme tehdä työtä. Ja huomautuksena siis, että nuo ovat minun kirjoittamiani viestejä… Pidetään Juhan feissi vielä puhtoisena. Hän on herrasmies!

 

fbjuha

 

Ei muuta, ei yksinkertaisesti muuta. Ihan välihuomio, että sunnuntain jaksosta tulee… no, just tuon kaltaista kun keskustelussamme kuvaan. Virittelepä siis sunnuntai-iltana internettiin osoite http://www.helsinkireal.tv.

edit

/Ämmä, jatkaa tän hyvän shitin tekemistä

Mainokset

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.