Sunnuntai keskellä viikkoa

Huomenta mieheen ja naiseen! Kun siitä nojatuolinvaltaajasta oli eilen puhetta, niin näkymä tänä aamuna oli tällainen

hh

Jokseenkin kuumottavan vaativa katse ja tiukka tuijotus silmästä silmään. Tuli Herra Hermannille vähän pitkä yö, heräsin vasta vajaa tunti sitten. Kello on nyt 10.50 ja juuri söin aamupalan. En muista milloin olisin viimeksi nukkunut näin pitkään! Tänään on sunnuntai keskellä viikkoa. Piti tehdä sellainen päätös, että tänään tämä tyttö ottaa vapaapäivä. Kroppa pirulainen alkaa huomautella kevään kovasta tahdista, ja sen alla on pakko nöyrtyä.

Jos jotain olen aiemmasta elämästäni oppinut, se on tämä oman kehon kuuntelu. Helpompi pysähtyä nyt päiväksi kuin joutua kokonaan katkolle sitten liian pitkälle mentyään. Uni teki ihmeitä, ja nyt taas tuntuu, että elämä voittaa. Tänään luvassa rentoa oleskelua, ulkoilua Hermannin kanssa ja illemmalla illallinen kahden ihanan ystävän kanssa.

suke

/Ämmä, lähetellen terveisiä täältä sunnuntaista sinne teidän keskiviikkoonne

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.