Fantasmagon äiti ja isien isä

Kaksi HelsiReal-kärpästä yhdellä iskulla! Sunnuntaina on luvassa mielenkiintoinen keskustelu mm. Sub tv-kanavan perustajan ja kirjailija Maaretta Tukiaisen kanssa. Meillä oli erittäin todella intensiivinen keskustelu joka poukkoili suomen kielen tilanteesta karismaan – saat nyt pienen maistiaisen siitä tässä

Lisäksi tällä viikolla haastateltavanamme kävi Isyyspakkaus-blogin Tommi Koivisto. Siis äijä kirjoittaa blogia isänä olemisesta, miten siistiä ja aika ainutlaatuista! Ihanaa, että tällaisia miehiä on olemassa, Tommi oli loistotyyppi. Juteltiin bloggaamisesta ja isyydestä, ja parin viikon päästä näet koko keskustelumme. Tommin blogia voit kurkata täällä.

tommik2 tommik1

Mainokset

2 thoughts on “Fantasmagon äiti ja isien isä

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.