Sanallinen tiedote

Maanantai. Tiedätte mitä se tarkoittaa: minä saan taas ihmetellä, että mihin vilahti yksi viikko.

Kun olen teille rehellinen, voin kertoa, että nyt on vähän stressiä päällä. Kiirettä ja hommaa ja pientä ahdistuneisuutta siitä, että nettisiuvni (joista kyllä tulee ihan sairaan hienot!), ovat vielä niinsanotusti ”vaiheessa”. Mutta onneksi tämä homma on hauskaa. Nettisivuja tehdessämme löysin nimittäin tällaisen todistuksen, ”Sanallisen tiedotteen” ala-asteen ensimmäisiltä luokilta.

st2

st1

Hymyilyttää. On näemmä ollut ihan pienestä lähtien selvää missä tämän tytön kyvyt ovat ja missä eivät. Matematiikassa ”joskus joutuu vähän tuskailemaan” mutta sitten taas ”omat jutut kirjoituksessa ovat mainioita”. Pakko se on uskoa; kyllä se on ollut selvää aina kuka minä olen ja missä olen parhaimmillani.

Minä olin lapsena valtavan luova. Sitten unohdin luovuuden, leikin ja leikkimielisyyden moniksi vuosisksi, kun piti kasvaa vakavaksi aikuiseksi ja tehdä bisnestä. Nyt olen palautellut näitä lapsuuden rakkaita asioita takaisin elämääni parin vuoden ajan – kirjoittanut, tehnyt teatteria, laulanut, ollut kaiken kaikkiaan aikamoisen luova. Ja on sanottava, että juuri tämä on tehnyt elämästäni niin upeaa kuin se nyt on. Uskallan taas tehdä asioita joita rakastan.

Tähän maanantaihin pieni kehotus, minun ”Sanallinen tiedotteeni” sinulle: mietipä mitä sinä rakastit lapsuudessasi ja millä tavoin nämä asiat sisältyvät elämääsi nyt. Onko jotain todella tärkeää ja rakastamaasi kenties unohtunut vuosien taakse, jotka sinun olisi hyvä nostaa taas takaisin elämääsi? Kuka sinä olet parhaimmillasi?

/Ämmä, puhallellen pitkään ja hengittäen syvään pitääkseen itsensä rauhallisena

 

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.