Sheriffi kävi kylässä!

Näkee kyllä kuka tästä jengistä on poseerannut eniten lehdissä… Täs kaupungis on vaa yks sheriffi ja se on Niko Saarinen! Juhannussunnuntaina 22.6., vähän niinku juhannusspesaalina meillä HelsinkiRealissa vierailee siis tositv-julkkis Niko. Erinomainen keskustelu muun muassa siitä, kuka Niko todella on lööppijulkisuuden takana, on luvassa! Henkilökohtaisesti pakko sanoa, että tämä oli yksi mielenkiintoisimmista keskusteluistamme. Juuri tätä on niin upea tehdä: jutella aitojen ihmisten kanssa ja huomata, että olemme loppujen lopuksi kaikki ihan samanlaisia ihmisiä, vaikka pinnassa olisi mitä tahansa.

nikosaarinen

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.