Etsin lintutieteilijää!

Tarvitsisin nyt jotain lintutieteilijää. Onko lukijoissani sellaista? Siis ihan tosissani nyt kyselen. Kun siis sen eilisen aamushown jälkeen olen tässä kuulostellut tuota minun lintuperhettäni, eikä sieltä ole enää puoleentoista päivään kuulunut sitä pikkulintujen piipitystä. Olen kuunnellut tarkkaan, käynyt koputtelemassa keittiön seinää, mutta mitään ei kuulu. Välillä olen kuulevani sellaisen ”aikuisen” linnun viserrystä, mutta vain lyhyinä pätkinä.

Olen oikeasti todella viehättynyt tuohon lintujen maailman ja kiinnostunut siitä, että mitä tuolla nyt oikein tapahtuu. Missä vaiheessa lintujen pesintä on nyt? Eivät kai ne nyt vielä ole voineet lentää pois pesästään? Ei kai se eilinen, jonka minä tulkitsin isälinnun ja äitilinnun aamulenkiksi tai rakkauskujerteluksi ollut joku pesästäpoistumisilottelu? Kyllähän minä sitä ihmettelin sitä,  sillä niitä lintuja oli paljon enemmänkin tuossa ikkunani takana kuin vaan ne kaksi, josta kerroin. Näistä kolmesta sain napattua kuvan.

linnut

Jos nyt eksyt sattumalta tämän kysymykseni johdosta ensimmäistä kertaa blogiini, minulla on siis pesinyt keittiön ikkunalaudan alla lintuperhe, jonka elämää olen päässyt seuraamaan hyvin läheltä. Esimerkiksi tässä blogissani kerron asiasta.

Mikä on siis meininki ja homman nimi nyt? Osaako joku selittää?

/Ämmä, lintutietäjäkin riittää

Ai ni, PS, lähden nyt maalaa graffitteja seinään! Joo. Luit oikein. En ole tässä tohinassa muistanut kertoa MaiLife Haasteesta, jonka sain… Pian siitä lisää. Tänään tuntuu, että MaiLife jatkuu ainakin hetken 🙂

One thought on “Etsin lintutieteilijää!

  1. Päivitysilmoitus: Wild life and the city – kaipuu luontoon | MaiLife

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.