Meitsi peinttaa piissii mu possen kaa

… tai jotain. Katu-uskottavaa enough! AAAAAHHHH, mikä ilta eilen! Maalasin sitten elämäni ensimmäisen graffitin alusta loppuun. Laillisesti, kyllä! Helsingin Arabian graffittiseinälle. Mutta olin varautunut kyllä hupparilla ja helposti kasvojen päälle vedettävällä pääkallohuivilla ihan vaan varmuudenvuoksi jos kytät ois sattunu kaahaa mestoille maijallaan. (Tavallaan sitä vähän olin villeissä kuvitelmissni toivonut, vähän jännitystä elämään, kato.)

No joo, sä tunnet mut. On taas saatu ihan riittävää vipinää tämän miisan elämään, tällä taas päästään pätkä eteenpäin. Kirjoitan enemmän tästä MaiLife Haasteesta ja paljastan kuvat myös ihan siitä lopputuloksesta pian. Tässä nyt pari maistiaista.

 

posse1

Täs meitsi peinttaa piissii. Meitsil on kuulemma liia kireet byysat tähä skenee. Menee vaihtoo, ens keral o sellaset lökäbyysat et ei niinku sillai mitää rajaa.

 

posse2

Ja täs o mu posse. Duudsit ja miisa. Chillattii sii vähä peinttaamise jälkee.

/Ämmä, jonka nimi saattaa kyllä nyt muuttua ”Mai”:ksi, koska siis mun kai siis tägi (en oo ihan varma mitä se tarkoittaa) on Mai. Kai. Mä viel tsekkaan tän mu possen kaa. Et miten se nyt oli.

 

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.