KVG!

Huomenta lintuseni! Nehän ne taas mielessä, linnut. Tänäänkään aamuna en enää herännyt siihen rääkyvään tsirputukseen. Joku tässä mättää. Kävin aamulla koiran kanssa ulkona ja näkymä on ollut taas varmaan mielenkiintoinen. Oli pakko vähän kytätä noita pihamaan lintuja. Ja tiukalla tarkastelulla alkoi tuntua, että ihan oikeasti tuolla suhaa nyt sellaisia vähän pienemmän kokoisia ja haaleamman värisiä pikkulintuja. Että olisiko nyt kuitenkin niin, että linnut olisivat jo lentäneet pois pesästä?

En ole mikään googlaamisen ystävä (tykkään aina kysyä suoraan joltain ihmiseltä, joka tietää asiat), mutta äsken oli pakko. Niinku nuorisokielellä KVG. Tämä lintuperheeni keissi vaivaa niin paljon.

google1

Ja sieltä se löytyi! Kolmas ylhäältä (taisin muuten löytää toisen kaltaiseni hullun lintumummon…). Siis nyt faktat pöytään: ”Poikaset kasvavat pesässä 7-9 päivää ja suostutetaan sitten lentämään.”, palasokeri.comissa kerrotaan.

Ja minä kun luulin tämän parin päivän takaisen aamushown, josta kirjoitin, olevan lintuisän ja lintuäidin kuhertelua. SE MITÄÄ KUHERTELUA OLLU! Äitilintu ja isälintu siinä soustuttelivat poikaset lentämään pois pesästä. Siksi niitä lintuja kuhisi ikkunallani niin paljon.

Minun lintuperheeni on muuttanut pois. Enkä oikein tiedä, miten tämän asian ottaisin. Sulattelen.

 

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.