Assistentti myynnissä!

Tämä on näkymäni nyt

assistentti1

Tällä tehdään töitä! Oikein kahdella tietokoneella. Vakuuttavaa! Assistentti näemmä koettaa siirtää asioita ajatuksen voimalla läppärille. Ja pakko oli kaivautua tuonne jalkojeni alle. Rankkaa.

No tämä puolestaan oli näkymäni hetki sitten.

assistentti2

Kävin kampaajalla, ja kun takaisin, assistentti oli kokeillut hetken pomon paikkaa ja vetänyt takkini naulakosta alas. Taskuun oli jäänyt yksi koiran makupala. Oli muuten nöyrää poikaa kun tulin kotiin, eikä uskaltanut poistua Ikea-valtaistuimeltaan pitkään aikaan.

Tääl ois yks assari kaupan! Kuka ostaa? Hyödytön ja hirveän huonosti koulutettu. Ei maksa paljoa.

 

2 thoughts on “Assistentti myynnissä!

  1. Heh, mulla neljä samantyyppistä assaria 😀 Tosin kissaeläimen olomuodossa. Heti kun silmä vähänkin välttää, lähtee kaikki liikkeelle. Tulipa kerran yksi portaissa vastaan mieheni yöhousuja hampaissaan vetäen 😀 Kukkuu.

    Asiasta kukkaruukkuun. Sulla kun on selvästi ilmiömäinen kyky nähdä asioiden valoisat puolet, niin olisi mielenkiintoista kuulla sinun vastaukset näihin: http://saaristohuvila.wordpress.com/2014/07/01/hyvia-kysymyksia/. Joskus, jos satut olemaan kysymys-vastaus-tuulella 🙂

    • 😀 Voi näitä meidän ystäviämme…! Hermannilla oli pentuna sellainen tapa, että se otti ihan hervottoman pitkän juoksun ja vauhdin, hyppäsi minua vasten ja tarttui hampaillaan housun lahkeeseen, kuului räääääts ja housu oli reidesä asti revennyt. Onneksi se ei enää tee sitä… Pari kertaa on tehnyt mieli heittää roskikseen. Mutta onneksi siitä on välillävähän iloakin.

      Hei hauska juttu nuo kysymykset! Vastaan lähiaikoina ehdottomasti.

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.