Maijismi: Elämäni eka päivä!

aamu

Huomenta rakkaat blogiystäväni! Ja ihanaa elämäsi ensimmäistä päivää! En muista kuka joskus sanoi jotenkin tuohon tyyliin, mutta sanoitin ajatuksen nyt omaan suuhuni sopivaksi tuolla tavoin – sellaiseksi Maijismiksi, joita olen innostunut viime aikoina viljelemään.

Tätä ajatusta, siis että joka aamu heräisi uuteen päivään ajatellen, että se olisi elämän ensimmäinen, olen kokeillut toteuttaa välillä onnistuen vähän paremmin, välillä en ollenkaan. Mutta eikö ole aika testaamisen arvoinen? Että suhtautusi jokaiseen päivään sellaisella lapsenomaisella mielenkiinnolla ja mielikuvituksella. Jotenkin tämä ajatus nousi mieleeni eilen hyppiessäni trampolinilla ja potkiessani Harrikan renkaita Hyvinkäällä. En muuten enää yhtään ihmettele miten jotkut ihmiset jaksavat pyöriä moottoripyörien ympärillä monta tuntia vain tuijotellen sitä; mitä upeita ja mielenkiintoisia yksityiskohtia niissä onkaan, olisin voinut tutkia Akin Harrikkaa eilen loputtomiin!

Näin. Perjantai!

/Ämmä, odottaen mielenkiinnolla mitä tämä päivä tuo tullessaan

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.