Innostusilme 30 vuoden takaa

Tämä on huvittanut minua tänä aamuna

innostus

Ei sitä ihminen näemmä 30 vuodessa kovin paljon muutu. Tuo on minun innostusilmeeni.

Ja tänään olen suhteellisen innostunut. Varsinkin kun sain juuri tehtyä siivousoperaationi tässä kämppäni about 50 asteen trooppisessa helteessä. Iltapäivällä mennään kyläilemään kaverin luokse ja saattaa olla että tänään korkkaan kesän ekan Mattolaiturin. Siis Mattolaituri on ravintola Helsingissä niille jotka eivät tiedä.

Mikäs sinua tänään innostaa? Onko sinulla oma innostusilme? Ja oletko koskaan vertaillut vanhoja kuvia itsestäsi nykypäivään? Ei sitä kuulkaa ihan oikeasti ihmisen perusluonne ja -olemus kovasti muutu, vaikka joskus ihan yrittämällä yrittäisi. Minulle yksi tämän parin vuoden matkan isoimmista löydöistä on se, miten samanlainen olen nykyään kuin joskus lapsena. Että se lapsuuden riemu, uteliaisuus ja innostus ovat nousseet taas pintään, vaikka pitkäksi ajaksi yritin ne peittää kun piti olla vakava aikuinen. Ja silti juuri parhaimmillani koen olevani juuri tuollaisena. Vaikka muut pitäisivät ihan hölmönä.

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.