Mummot tunnelissa

Olen nyt koko päivän odottanut, että jotain viisasta putoaisi minuun. Jotain järkevää, josta voisin kirjoittaa. Mutta ei. Ei ole pudonnut viisauksia. Päässä ei liiku tänään yhtään mitään. Liekö syynä siihen sitten tämä

mummo1

 

mummo8

mummo2

Pakko on vaan kertoa, että olen hengissä. Selvisin elävänä ultimaattisesta mummojen viikonlopusta. Vaikka kuinka pyristelin vastaan, jouduin tämän mummokerhon kanssa myös legendaariseen Mummotunneliin (jota Kata kutsuu kesämökikseen…) ja tein henkilökohtaiset Mummotunnelissa olon enkat: taisin olla siellä kokonaisen tunnin (ehkä vähän jopa yli)! Olen voittaja. Se oli kamalaa, mutta tein sen. Mummokerhoni takia.

Tämän enempää en oikeastaan osaa sanoa.

mummo4

mummo3

/Ämmä, what happens in tunneli, stays in tunneli.

 

 

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.