Home fine dining à la moi

Joo. Kyllähän tämä gourmet-keittiöni alkaa jo vähän naurattaa itseänikin. Tänään lounaaksi on tarjolla jauhelihasalaattia.

Salaattia ja jauhelihaa suolalla ja pippurilla mausetettuna, kylkeen vähän raejuustoa. Ehkä me molemmat siis olemme edelleen sitä mieltä, että jätetään ne kauniit ruoka-asetelmat ja ”home fine dining” Jalapallovaimon hommiksi, ja keskitytään itse johonkin muuhun. Mutta koska tässä residenssissä ei juuri nyt muuta tapahdu, on pitänyt sortua jo kahteen otteeseen kuvaamaan ruoka-asetelmiaan. Eilinen lohi, se oli kyllä iso poikkeus. Minun pöperöni kun koostuvat salaatista, jauhelihasta ja kanasta sekä riisistä tai makaronista. Mutta minä vaan tykkään tällaisesta konstailemattomasta mössöstä, se riittää. Tämä on minun home fine diningiani.

Tänään tekisi vain mieli jatkaa lukemista koko päivä. Välillä on niin ihana astua kirjojen maailmaan ja unohtaa omat asiat. Yksi viisisataasivuinen kirja hulahti jo kahdessä päivässä. Jos hetken aloittaisi silmäilemään toista… Tämmöst tänään.

/Ämmä, vetää lounaan napaan ja kömpii hetkeksi vielä sänkyyn lukemaan… eiku suunnittelemaan kuntosalireissua.

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.