Puna palaa poskille

Ai kamala. Tästä päivästä minulla ei ole yksinkertaisesti yhtään parempaa kuvaa. En yrittänyt edes Instagramilla parannella kuvankäsittelystä nyt puhumattakaan. Ei, en ole kuollut, vaikka ei se kaukana ollut. Eikä mitään eläimiä ole vahingoitettu tätä kuvaa ottaessa. Kävin vaan vähän pyörähtämässä salilla tekemässä tappotreenin rauhoitellakseni koko ajan kasvavaa kutkutusta…

tappotreeni

Alkaa nimittäin vähitellen puna nousta takaisin tämän tytön poskille, eikä vain urheilun takia. Olen innostuneempi kuin pitkään aikaan. Nyt en vielä kerro miksi, on pakko miettiä, onko tämä sellainen asia, jonka haluan tässä vaiheessa julkisesti jakaa. Mutta nautitaan nyt siitä, että elämä virtaa taas ainakin hetkellisesti. Painun takaisin duunailemaan sitä mitä tässä nyt duunailen. Palataan me huomenna!

/Ämmä, jiiiiiihaaaaaa!

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.