Hui!

Tyypit, mä olen ihan kesäterässä. Tai jossain kummassa tilassa, jossa ei ole mitään kerrottavaa tai kirjoitettavaa. Tämä enteilee hyviä juttuja, sen tiedän ja voin luvata, mutta olo on ihan tosi kummallinen. En ole pitkään aikaan kokenut tällaista pään tyhjiötä. Taitekohta. Selvästi. Henkisesti ja kokreettisesti ja kaikilla mahdollisilla tavoilla. Tiedän kyllä mistä se johtuu ja tulee, mutta en vielä halua enkä pysty sanomaan enempää kuin että täällä ollaan ja palaan varmasti kohta takaisin. MaiLife täyttää viiden päivän päästä vuoden. Hui. Joo, ”hui” kiteyttää nyt olotilani erinomaisesti.

Hui ja lämmin hellehalaus teille!

suokki

 

/Ämmä, eilen Suomenlinnassa

One thought on “Hui!

  1. Hyvää elokuuta Maijalle.Onnittelut blogisi johdosta, joka pian täyttää yhden vuoden.Se ikä on kuin lapsen, joka on oppinut käveleen.Menee vauhdilla eteenpäin, kuin sinun blogisi, jota kai jatkat, tai sitten et.Se on hyvä merkki, ettei aina ole mitään kerrottavaa.Mukavaa viikonloppua sinulle.Halit sulle.

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.