Dramaattinen huolikäänne

Tähän päivään mennessä suurimmat huoleni muuttooni liittyen ovat olleet se, miten ihmeessä minä värjään hiukseni Stössa (jossa siis ei ole ruokakauppaakaan joten tuskin kampaamoakaan) ja se, että joudun irtisanomaan kuntosalijäsenyyteni enkä tiedä miten treenieni nyt käy.

Että pienet on huolet, sanoisi joku.

No mutta nyt. Nyt! Tilanne on muuttunut dramaattisesti. Esiin on noussut dramaattinen huolikäänne. Olen kahtena yönä peräkkäin nähnyt ihan outoja, sekavia unia ja herännyt keskellä yötä kylmänhiki ohimoilta valuen.

Olen alkanut epäillä, että olen ihan hullu! Entäs jos en pärjääkään? Pitäisikö kääntyä vielä kun se on mahdollista? Mitä minä olen oikein tekemässä?

MITÄ?!

Ei tässä nyt muuta sitten tällä erää. Paitsi että kävin tänään treenaamassa varastoon. Ja otin siitä kuvan, koska nää saattaa nyt kohta loppua kokonaan…!

treenivarastoon

Huoletonta sunnuntai-iltaa, ystäväni!

4 thoughts on “Dramaattinen huolikäänne

  1. Ne on vaan niitä yöllisiä kauhukohtauksia, joista mainitsin. Kuuluvat asiaan eikä niillä ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa. Päälimmäiset kysymykset mielessä juuri nuo kaksi: ”Mitä oikein olen tekemässä!” ja ”Olenko tullut hulluksi!”.

    Kuntosalia et tule kaipaamaan – kävelet vain puolitoista tuntia ylämäkeen ja puoli tuntia alamäkeen. Eikä niitä hiuksia sieltä pipon alta kukaan kuitenkaan näe. Puolen vuoden kuluttua naurat noille huolille (tai olet muuttanut takaisin Suomeen kokemusta rikkaampana).

    • Kiitos huojennuksesta! Mä olen miettinyt, että jos huoleni ovat tätä luokkaa (eli ei oikeasti kovin kamalia huolia minullekaan), niin onko se hyvä vai huono juttu…? Pitäisikö huolehtia enemmän? Arvioida riskejä ja varautua kaikenlaisiin ongelmiin?

  2. Päivitysilmoitus: Eihän noita vanhempia voi kuin rakastaa! | MaiLife

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.