Norjan elämää Instagramissa

Kaaos on tämän(kin) päivän avainsana… Mutta tästä muutosta selvitään, sen olen itselleni luvannut, vaikken vieläkään tiedä mihin kaikki tavarani sijoitan.

Tässä on kuva asuntoni tämänhetkisestä tilasta

kaaos

Kuvista puheen ollen! Apropoo! Suosittelen, että alat seurata minua Instagramissa, sillä sieltä tulet löytämään jatkossa paljon kuvia elämästä Norjassa. Kaikkia kuvia en blogiini laita, ja Instagram on hyvä keino päästä fiiliksen mukaan myös vähän vähemmin sanoin kuin blogissani. Joskus kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Jos et ole vielä itse Instagramissa, niin hophop sinne. Se on minusta ihan paras sosiaalisen median kanava, siellä ainakin itse mieluiten pyörin. Kuvia on mielenkiintoista katsoa.

Olen tosi innossani lähdöstä senkin takia, että kuvamaailmani rikastuu (ja muuttuu miljoona kertaa mielenkiintoisemmaksi kuin tähän mennessä) varmasti Norjassa. En malta odottaa, että pääsen jakamaan kaikki löytöni kanssasi! Instagramiin kirjoittelen useimmin englanniksi, jotta myös kansainväliset ystäväni pääsevät tarinaan mukaan.

Eilisestä aarteestani, vaihto-oppilasvuoden jälkeen kirjoitetusta esseestä mieleeni tuli tänään rakentaa tällainen kuva. Tuohan on se minun tulevan työpaikkani ovi…

oventakana

Myös näitä tällaisia ”Maijismeja” kuvia ja ajatuksia tekemistäni havainnoista löydät Instgramista. Etsi siis minut sieltä käyttäjänimellä @maijailmoniemi!

Ps. Minkä oven sinä voisit tänään avata? Oletko ajatellut, millainen uusi maailma tänään odottaa tutkimista?

 

2 thoughts on “Norjan elämää Instagramissa

  1. Löysin blogisi äskettäin sattumalta ja jäin koukkuun. Mielenkiintoista seurata muuttoasi Norjaan. Olisi kiva vielä joskus muuttaa ulkomaille vähäksi aikaa, mutta lapset, työ ja omakotitalo tekee sen vähän vaikeaksi 🙂 onneksi on sentään loma- ja työmatkoja.

    • Ihanaa, Salla, että olet täällä! Koskaanhan sitä ei tiedä vaikka jossain vaiheessa sinulle ja perheellesi tulisi mahdollisuus lähteä ulkomaille. Ainakin tästä minun blogistani voi huomata, miten ihmeellinen elämä voi joskus olla 🙂 Mutta nyt pääset ainakin matkalle Norjaan kanssani, kerro jos tulee mieleen jotain erityistä mistä haluaisit kuulla!

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.