Sunnuntai!

Niin. Ei ole mielikuvitusta tänäänkään. Niinku blogin kirjoittamisen ja otsikoinnin suhteen.

Mutta ei se mitään! Sillä sunnuntaihan tarkoittaa HelsinkiRealia ja senhän minä nyt voin sinulle oman mielikuvitukseni puutostilassa tarjoilla. Tämä jakso nousee minulle henkilökohtaisesti HelsinkiRealin haastattelujen kärkijoukkoon. Jotenkin siinä on vaan kaikki kohdallaan. En osaa enkä oikeastaan haluakaan analysoida tätä tarinaa ja mikä minua siinä niin koskettaa, mutta tuo hetki, jonka keskustelimme Jarkko Steniuksen kanssa vain meni luihin ja ytimiin.

Vieraamme Jarkko on entinen thainyrkkeilijä, joka eli ennen suhteellisen tunteetonta elämää – puudutti tunnekipuaan adrenaliinilla ja hyytävällä aggressiolla. Mutta sitten tapahtui jotain, joka muutti kaiken. Tänä päivänä Jarkko taistelee väkivaltaa vastaan ja on erinomainen esimerkki kaikille meille, jotka taistelemma omissa tunnelukoissamme. Kerrassaan uskomattoman upea kaveri! Jos et ole vielä aiemmin katsonut yhtään jaksoamme, nyt kannattaa aloittaa, sillä tämä tarina koskettaa kaikkia.

Ihanaa ja tunteikasta sunnuntaita, rakkaat ystävät!

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.