Tältäkö tuntuu rakkaus?!? Strateginen kohtaaminen Sen Komean kanssa

Kyllä! Se on koettu taas: housuistairtaantumiskokemus (vähän niinku sukulaiskokemuksensa ruumiistairtaantuminen). Minä ja se Komea! Salilla taas. Samaan aikaan!

Tää oli strateginen. Täysin. Meikkasin aamulla. Mä en ikinä meikkaa salille. Mut mä osasin odottaa, että hän ja harmaa charmikas herra teenaavat yhdessä perjantaiaamuisin. Ni mä meikkasin. Ja no okei, laitoin hajuvettä!

komea2

Otin salakuvan itsestäni, jotta muistaisin tämän hetken aina.

No sit se tuli, just siihen aikaan kun mä olin laskelmoinutkin ja meni suoraan sellaiseen sivuvenyttelyhuoneeseen. Mä olin tekemässä ojentajia.

Sitten keksin juonen (siinä pelossa, että ne ei ehkä tuliskaan ollenkaan pois sieltä sivuvenyttelyhuoneesta, vaan olisikin koko treeninsä siellä)! Ni, mulle tulikin yhtäkkiä kauhee tarve niistää nenä. Koska se nenänniistopaperiteline on siellä sivuvenyttelyhuoneessa!

Siinä sarjojen välissä mä rohkaistuin. Menin hakemaan nenänniistopaperia, vaikka olin just ennen treenin alkua hakenu jo nenännisstopaperia ja asettanut sen urheilutopin sisään, koska mulla ei ollut taskuja. Ja sit ne oli siinä nenänniistipaoeritelineen vieressä venyttelemässä ja sit mä menin siihen muina miehinä ja sit vetäsin sen nenänniistopaperin siitä rullasta, niistin, pistin uuden nenänniistopaperin urheilutopin alle ja tosi huolettomasti vaan heilautin päätäni ja nostin katseen niitä kohti. 

Ni sit ”terve” tuli ulos suusta.

Ja mua alko hävettää niin paljon että pinkasin vaan äkkiä karkuun. 

Tältäkö tuntuu rakkaus!?!??

Huh.

Sit meillä oli vielä toinen kohtaaminen myöhemmin kun ne sit tuli pois sieltä sivuvenyttelyhuoneesta. Ni meidän silmät kohtasi vaan sillee puolihuolimattomasti toisensa. Mun mielestä se oli niinku meinaamassa just tulla kysymään mua kahville. Oon aika varma.

Sit mä menin vielä siihen lopuksi tekee sellaisia penkiltäjalatalaslaskisvatsalihasliikkeitä suoraan sen Komean eteen. Sellaista missä lasketaan jalat penkiltä alas. Ihan tahattomasti sen tein. Muka. Kun siinä se pylly jotenkin tulee esiin jännästi. Siis mulla on joku vanha kuva siitä liikeestä.

Tämä:

komea

Nyt on reilu viikko aikaa tehdä seuraava strateginen liike ennen kuin lähden. Mikä se on? Kerro?!

Ihanaa perjantaita, puput! Rakastukaa tänään johonkin. Rakkaus on ihanaa!

/Ämmä ❤

8 thoughts on “Tältäkö tuntuu rakkaus?!? Strateginen kohtaaminen Sen Komean kanssa

  1. Päivitysilmoitus: Støn todellisuus ja karmaiseva haaste | MaiLife

  2. Päivitysilmoitus: Tänään alkaa vuosisadan rakkaustarina – mitä löytyy sun onnellisuuslistalta? | MaiLife

  3. Päivitysilmoitus: Rai rai, ja reittä rullalle! | MaiLife

  4. Päivitysilmoitus: Minun lintuni sinulle – tämän lahjan haluan sinulle antaa | MaiLife

  5. Päivitysilmoitus: Pettämätön kehä | MaiLife

  6. Päivitysilmoitus: Uusi tarina alkaa rohkeudesta aloittaa se – minä ja Se Komea Personal Trainer, jolla on nyt nimikin | MaiLife

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.