Aina joku vie

ainajokuvie

Eilinen tanssihaaste pyörii mielessä. Aamulla löysin muuttokamojen joukosta paperilapun, johon olin kauan sitten kirjoittanut tämän ajatuksen. Sopii niin hyvin tähän aamuun, että haluan jakaa kanssasi tämän. Kaunista tiistaita sinulle!

❤ Ämmä

2 thoughts on “Aina joku vie

  1. Löysin blogisi vasta vähän aikaa sitten ja tykästyin siihen kovasti 🙂 Saman Tove Janssonin ajatuksen olen kirjoittanut omaan blogiinikin ja muutenkin pystyn kovasti samastumaan ajatuksiisi ja tunteisiisi, vaikka ikäeroa onkin se kymmenisen vuotta. Mahtavaa päästä seuraamaan elämääsi Norjassa, itse olen tällä hetkellä hakemassa elämälleni uutta suuntaa Etelä-Afrikassa. Ihanaa syksyn jatkoa sinulle ja oikein hyvää matkaa! http://travelisa23.blogspot.com/

    • Ihanaa kun olet löytänyt tänne! Mä olin kirjoittanut tuon ajatuksen vaan pienen post-it-lapun kulmaan, enkä muistanut että se oli Tovea! Kiva kuulla sinunkin blogista, täytyypä kurkkia millaisia juttuja sinulla on meneillään! Ihanaa syksyä sullekin ja pidetään yhteyttä!

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.