Tältä tuntuu nyt

kyynel2

Lähtöpäivä. Väsymystilan on infernaalinen. Olen nukkunut viimeisen viikon ajan yhteensä varmaan 15 tuntia. Viimeisten öiden unet lasketaan minuuteissa. Tavarat on pakattu. Kämppä huutaa tyhjyyttään. Koira on seonnut, se ei voi käsittää mitä tapahtuu.

Minäkään en voi käsittää mitä tapahtuu. Menen vain eteenpäin jossain usvaisessa putkessa. En jännitä. Mutta nyt iski suru. Sekavuus. En tiedä mitä suren, väsymys kai värittää kaiken. En oikeastaan tiedä mitä ajatella. Toivon vain supernaisen voimia seuraaviksi tunneiksi, jotta selviän junamatkan Tampereelle painavan rikan kahden kassin ja stressaavan koiran.

Jos selviän tästä, selviän mistä vain.

 

kyynel

/Ämmä, jolla on nyt 15 minuuttia aikaa tirauttaa pienet itkut

2 thoughts on “Tältä tuntuu nyt

  1. Voi Maija, haluan toivottaa sulle ihan todella vaktavasti tsemppiä ja valoa uuteen seikkailuun! Ajattele, miten paljon oot nähnyt vaivaa lähdön eteen. Nyt saat nauttia työn tuloksista ja lähteä täysillä mukaan siihen kaikkeen, mitä sulle on varattuna! 🙂

    Voimia! 🙂

  2. Voi Maija, haluan toivottaa sulle ihan todella valtavasti tsemppiä ja valoa uuteen seikkailuun! Ajattele, miten paljon oot nähnyt vaivaa lähdön eteen. Nyt saat nauttia työn tuloksista ja lähteä täysillä mukaan siihen kaikkeen, mitä sulle on varattuna! 🙂

    Voimia! 🙂

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.