Kahden maailman välissä

Kuusi päivää Norjassa ja olen perustanut yrityksen: MaiLife Tuotannon! Sinun iloksesi tai harmiksesi, päätä itse. Mutta olen aivan liian innoissani tästä uudesta Canonin Legria mini X -videokamerastani, etten voi nyt olla lausumatta ajatuksiani jatkossa myös videolle. Tämä on nyt vielä testiä, toimittaja ei edes innostuksissaan ehtinyt satsata tuohon pärstäpuoleen saati valaistukseen ja kuvakulmiin, mutta onneksi sisältö on järkevää ja loogista. Ja kameran mikrofoni huippuluokkaa, I’m in heaven!

Tänään on hyvä buugi vaikka vähän kahden maailman välissä ollaan. Tsekkaa tästä

2 thoughts on “Kahden maailman välissä

  1. Tuli mieleen tarina, jonka olen joskus kuullut. Eurooppalainen liikkui afrikassa afrikkalaisen oppaan kanssa. Eurooppalaisella oli kiire päämääräänsä, ja hän hermostui, koska afrikkalainen tuon tuostakin jäi istumaan kivelle polun viereen ilman mitään pätevää syytä. Kun afrikkalainen taas kerran istahti kivelle, eurooppalainen kysyi, mitä ihmettä tämä kuvittelee tekevänsä. Afrikkalainen vastasi: ”Odotan sieluani”.

    Muutokset ja muutot tapahtuvat nykyään ihan liian nopeasti, ja niinpä me ollaan usein eri paikassa kuin sielumme. Silloin pitää vain istahtaa alas, ja odottaa rauhassa, että sielu ehtii mukaan reisuun. Kyllä se sieltä tulee :). ps. ja levätä. Jos on tarpeeksi väsynyt, ei edes tajua olevansa väsynyt, eikä se todellakaan mene ohi päivissä. Siihen menee helposti kuukausia. Mulla meni useampi kuukausi.

    • Tuo on niin totta! Mulla ei ole mitään hädän tunnetta. Ennemminkin on tosi mielenkiintoista antaa kaiken ja itsensä laskeutua rauhassa ja nauttia tästäkin tunteesta. Täällä jos jossain oppii todella ainutlaatuisen perspektiivin tuohon muutokseen ja muutosvauhtiin. Toivottavasti voin tuoda jotain mukanani tältä reissulta Suomeen ja siihen toiseen maailmaan.

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.