Stø Boxing Club on avattu!

Vajaa viikko siinä meni kun saatiin otettua tämä kylä haltuun ja pistettyä aivan uuteen järjestykseen. Olemme tänään perustaneet Stø Boxing Clubin, jonka ensitreenit vedettiin aamupäivällä.

nyrkkeily8

Sain vähän ennen muuttoani viestin uudelta tyäkaveriltani Teemulta hankkia nyrkkeilyhanskat sillä hän oli löytänyt sopivan paikan jonne ripustaa nyrkkeilysäkki. Siitä se ajatus sitten lähti ja laajeni – nyt Støn tuore nyrkkeilyklubi ja kuntosali sijaitsee kylmän kalastusrakennuksen yläkerrassa.

Tämä mitä näet nyt on vasta alkusoittoa, sillä meidän kuntoklubillemme on vielä tulossa jos jonkinlaista laitetta. Mitäs päästivät minut ideoimaan. Mielikuvituksella ei täällä ole rajoja! Olen tänään jo roudannut salille auton renkaita, nuotan kivipainoja, puuparruja, ankkureita… Kunhan saadaan kaikki paikoilleen ja avajaiset pidettyä, otan lisää kuvia. Ja nyt päästään tietysti seuraamaan kuinka minusta tehdään Støn nyrkkeilymestari! Hyvällä mallilla sen suhteen ollaan.

nyrkkeily3

nyrkkeily1

Ihan sama mihin väriin treeneissä pukeutuu kunhan se on pinkkiä.

nyrkkeily2

Tai punaista. Everlast ei ole MaiLifen sponsori. Vielä. Pinkit nyrkkeilykengät nääs puuttuu…

Teemu toimii asiantuntevana nyrkkeilyvalmentajanamme ja minä lupasin vetää loppumeditaatiot. Klubille on valtava tunku. Tänään meitä oli treenaamassa neljä ja lisää jengiä tunkee ovista ja ikkunoista. Me nostetaan Stø vielä nyrkkeilyn maailmankartalle.

nyrkkeily7 nyrkkeily6

Huhhuh mikä energiaruiske tästä tulee. Pieniä patoutumia oli havaittavissa parin viikon treenitauon seurauksena. Mutta nyt ruumis ja sielu kiittävät kunnon treenin jäljiltä.

nyrkkeily4

nyrkkeily5

Mä en tule täältä ehkä ikinä pois! Joka päivä saan uuden syyn jäädä tänne. Tai jos tulen, niin sitten kyllä haastan pari tyyppiä otteluun. Se on nimittäin tästä edespäin vapise Rocky Balboa ja sen kaverit! Stø Boxing Club is here!

nyrkkeily10

/Ämmä, joka lähettää erityishalipusut rakkaille, jotka lahjoittivat nyrkkeilyhanskat ja siteet – työ tiiätte keitä työ ootte ja työ tiiätte kyllä mun stailin… ❤

4 thoughts on “Stø Boxing Club on avattu!

  1. Päivitysilmoitus: Saako nainen seikkailla? | MaiLife

  2. Päivitysilmoitus: Matalia ja korkeita paineita | MaiLife

  3. Päivitysilmoitus: Støn todellisuus ja karmaiseva haaste | MaiLife

  4. Päivitysilmoitus: Kiihkeitä naarattavia ja palvottuja taruolentoja – pallasonnea koettelemassa | MaiLife

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.