Eka kunnon työpäivä

koukutus1 koukutus2

Tätä näkymään olen tuijottanut tänään aamuseitsemästä iltakahdeksaan. Välissä muutama tauko ja ulkoilua Hermannin kanssa. Herra mun jeesus mikä päivä. Ensimmäinen kunnon työpäivä. Takana neljä siimapönttöä, 1200 koukkua, 1200 makrilliklönttiä. Ja huomenna jatkuu. Tää menis nyt nukkumaan. Adios.

Tämä nyt tällainen ennakkokurkistus työpöydälleni. Tarkempaa kuvausta siitä mitä todella teen ihan lähipäivinä.

Terve.

 

2 thoughts on “Eka kunnon työpäivä

  1. Maija, olet sisäistänyt koukutuksen idean todella nopeasti. Mutta älä suotta ole turhan vaatimaton tuon koukkumäärän suhteen 🙂 Teit tänään neljä neljänsadan koukun siimaa, yhteensä 1600 koukkua eikä 1200. Se vastaa lähes seitsemää normaalipituista turskasiimaa. Samalla selvitit kirkkaasti sovitun urakkasi. Melkoinen saavutus kenelle tahansa, saati vasta kalastajan assistentin uransa aloittaneelle. Ihan pakko kehua näin julkisesti, että lukijasi tiedostavat asian.

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.