Monet todellisuudet

”Olen täällä tajunnut, että maailmassa on muutakin kuin se oma pieni todellisuus, jossa päivittäin elää. Se oma uoma. Se ajatus, se uskomus, se rakennelma, että tämä minun todellisuuteni on ainoa oikea, ainoa hyväksyttävä ja ainoa mahdollinen. Mutta tässä kalastajan apulaisen työssä, tässä maailmassa, tuo uskomukseni on murentunut. On niin monta erilaista ja aivan yhtä oikeaa tapaa elää. Yksi ei ole enemmän totta tai oikein kuin toinen.”

todellisuus

Tuo lause eilisestä blogistani on pyörinyt päässäni tänään. Se nyt sinulle vielä näin iltapalaksi. Täällä kiirettä riittää: MaiLife-tuotanto puksuttaa juuri uutta Turskaa ja tunteita -vlogia. Näitkö jo sen ekan? Jos et, niin katso tästä! Palataan videotervehdyksiin huomenna.

Hyvää yötä, ystäväni!

Kommentoi, ole hyvä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.